BURSA / OSMANGAZİ - Cavit Çağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MESLEKİ EĞİTİMİN BAŞKENTİ BURSA'DA MESLEKİ EĞİTİM ÇALIŞTAYI'NA KATILDIK.

Bursa'nın mesleki eğitim alanındaki mevcut durumunun değerlendirilerek Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda yol haritasının belirlenmesi amacıyla düzenlenen "Türkiye Yüzyılında Ulusal Politikalardan Yerel Stratejilere" konulu Bursa Mesleki Eğitim Çalıştayı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, Bursa Valiliğinin himaye ve riyasetlerinde gerçekleştirilen Bursa Mesleki Eğitim Çalıştayının açılışına, Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Bayrak, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Ercan Alpay, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Abidin Şakir Özen, Bursa'daki kamu kurum ve kuruluşları, sektör temsilcileri, meslek odaları, STK'lar, üniversitelerden akademisyenler, okul müdürleri ve okulumuzdan öğretmenler katıldı.

15-02-2024

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 18:02 - Görüntülenme: 52