BURSA / OSMANGAZİ - Cavit Çağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Cavit Çağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
DEMİRTAŞ CUMHURİYET MAH. 2.AVLU SK. CAVİT ÇAĞLAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 5 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Okulumuz öğrencilerini; çağdaş uygarlık düzeyinin gerektirdiği biçimde yetiştirmek, onları güncel yaşam ve iş şartlarına uygun olarak en iyi şekilde donatmak ve bölgemizdeki ilgili sektörlere istihdamını sağlayan ve üst öğrenime en yüksek oranda öğrenci gönderen ve öğrencilerin bulunmakta mutluluk duyduğu bir kurum haline gelmektir.
Misyon
Biz... Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü ve çağdaş bir eğitim anlayışı çerçevesinde, Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayarak, ilgili sektörlerin ve üst öğrenim kurumlarının ihtiyaç duyduğu bilgi ve teknolojik donanıma sahip kendine güvenen, görev bilincine ve meslek ahlakına sahip bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Normal
Ders Başlama : 8:30 Ders Bitiş : 17:30
Ulaşım
Kent Meydanından Demirtaş-Panayır aynı zamanda İsmetiye dolmuşları ile Kent Meydanın´dan-Heykel´den 17 A ile ulaşım sağlanabilir.Okulumuza 5 dakikalık yürüme mesafesinden Kent Meydanı-Heykel-Hipodrom güzergahında 19 B otobüsünde çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri
Yeşilşehir ve Sinpaş GPO konutlarının 1 km mesafede Demirtaş Cumhuriyet mahallesi Osmangazi ilçesi